Kisakutsu

Jämsän alueen lippukunnat kutsuvat kaikki Hämeen Partiopiirin tarpojat kilpailemaan tarpojien kevätmestaruuskisaan Kaipolaan Pitkävuoren maastoihin 27.4.2019.

Säännöt

Kilpailuissa noudatetaan Suomen Partiolaiset ry:n 1.4.2019 voimaan tulevia partiotaitokilpailujen sääntöjä.

Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on Hämeen Partiopiiri ry:n lippukuntien vartioilla. Kaikilla kilpailijoilla tulee olla vuoden 2019 SP:n jäsenmaksu voimassa. Partioon tutustujat voivat osallistua ilman jäsenmaksua, jos he eivät ole aikaisemmin osallistuneet partiotaitokilpailuun kilpailijana, sekä ulkomaisten partiojärjestöjen jäsenet, jotka ovat järjestäjän toimesta vakuutettuja tai joiden riittävästä vakuutusturvasta on muuten voitu varmistua. Osanottajien iät lasketaan kilpailuvuoden kuluessa täytetyin vuosin. Lippukunnat saavat ilmoittaa kilpailuun rajattoman määrän vartioita.

Sarjajako

Tarpoja naiset (oranssi):
Kilpailuvartiossa on 4-6, 12–17-vuotiasta jäsentä. Vartion yhteenlaskettu ikä maksimissaan: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä), 87 vuotta (6 jäsentä)

Tarpoja avoin (vihreä):
Kilpailuvartiossa on 4-6, 12–17-vuotiasta jäsentä. Vartion yhteenlaskettu ikä maksimissaan: 58 vuotta (4 jäsentä), 73 vuotta (5 jäsentä), 87 vuotta (6 jäsentä).

Radan pituus

Tarpoja naiset (oranssi) ja tarpoja avoin (vihreä) sarjojen reitin pituus on noin 5,5 kilometriä. Kisassa edetään jalan.

Ilmoittautuminen

Kilpailuun ilmoittaudutaan Kuksassa 1.3. -31.3.2019 välisenä aikana. Ilmoittautumisessa on mainittava vartion nimi, sarja sekä vartion jäsenten mahdolliset erityisruokavaliot. Vartionjohtajan nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja lippukunta määrittyvät lomakkeelle automaattisesti Kuksasta – tarkista että tiedot ovat oikein! Ilmoittautumisia syötetään vain 1/vartio, eli jokaista jäsentä ei tarvitse ilmoittaa erikseen. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 12.4.2019 asti. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

Ilmoittautumislinkin löydät Hämeen partiopiirin tapahtumakalenterista!

Ennakko‐ohje lähetetään sähköpostilla vartion ilmoittajalle.

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu on 80 euroa kisavartiolta. Osallistumismaksu laskutetaan lippukunnilta. Osallistumismaksua ei palauteta. Lippukunta voi ilmoittaa poisjääneen vartion tilalle toisen vartion samaan sarjaan. Osallistumismaksu sisältää kilpailussa jaettavan materiaalin, peseytymismahdollisuuden ja lämpimän aterian kilpailun jälkeen.

Jälki-ilmoittautuminen

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista 12.4.2019 asti Kuksa-linkin kautta. Jälki-ilmoittautuneilta peritään kaksinkertainen maksu.

Vuoden 2018 sarjavoittajat

Oranssi sarja: Ninja Kävyt, Vammalan Nuotiosiskot
Vihreä sarja: Juustohöylä, Tampereen Eräpojat

Lisätietoja

Kilpailun johtaja Katja Järvinen, katja.jarvinen@pp8.inet.fi
Järjestelysihteeri Anne Helin, anne.helin@partio.fi

Mainokset